10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 36169164

Ocelový džbán na pěnění mléka 750 ml

Ocelový džbán na pěnění mléka 750 ml

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Ocelová konvička, která nám může sloužit jako šlehač pro podávání teplého mléka do kávy a pro napěnění mléka v kávovarech vybavených parní tryskou. Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
355 Kč
Zboží od: Shumee
355 Kč
S novou kartou za

Popis

Ocelová konvička, která nám může sloužit jako šlehač pro podávání teplého mléka do kávy a pro napěnění mléka v kávovarech vybavených parní tryskou. Jak všichni víme, mléko se nejlépe napění v kovové konvičce s vhodnou hubičkou, abychom získali dobrou konzistenci mléka a mohli ho pěkně a úhledně nalít do kávy. Džbán má hubici určenou pro latte art, ideální pro napěnění mléka a přípravu cappuccina. Materiál: nerezová ocel Rozměry: průměr 9,5 cm, výška 12 cm Objem: 750 ml Podrobnosti: – napěňovač mléka pro servírování a napěnění mléka – má rukojeť a hubici pro snadné nalévání Jak dokonale napěnit mléko? Nalijte do džbánu studené mléko. Ujistěte se, že ve džbánu není příliš mnoho mléka – mléko zdvojnásobí svůj objem, takže musí mít trochu místa. Džbán mírně nakloněte a zasuňte trysku – měla by být těsně pod povrchem mléka. Zapněte přístroj a krouživými pohyby napěňte mléko pomocí džbánu. Jakmile je mléko napěněné a objemné, posuňte trysku o něco hlouběji, aby se spodní vrstva mléka ohřála. Ideální teplota je přibližně 65–70 °C. Při této teplotě se mléko rozpustí. Při této teplotě se rozpouští laktóza obsažená v mléce, která mu dodává sladkou chuť. Při vyšších teplotách se bílkoviny srazí a zpění. Baristé někdy používají speciální teploměry vložené do džbánů. Vy pravděpodobně žádný takový nemáte, takže jednoduše přestaňte ohřívat, jakmile se džbánek nepříjemně zahřeje. Nakonec do džbánku poklepejte, aby bublinky mléka trochu opadly. Hotovo! Mléko můžete přidat do espressa a připravit z něj cappuccino, latte nebo jinou kávu.